Taartenservice van taarten aan huis!

Wanneer u iets te vieren heeft, dan wilt u natuurlijk trakteren. Dat kan met gebak! Gebak is er in alle soorten en maten. Of het nu gaat om een lekkere chocoladebol met luchtige slagroom, een vruchtenvlaaitje, of een assortiment van kleine één-haps-gebakjes van vruchtencake tot en met brownies (het theegebak). We bieden u de mogelijkheid om uit te kiezen wat u lekker vindt of juist te gaan voor een verrassend assortiment met voor ieder wat wils. Ervaar direct het gemak van online taarten bestellen.

 

Gebakservice via de cateraar

De gebakservice bieden wij ook voor de cateraar aan, zij zijn dan het aansprekingspunt zijn binnen een bedrijf of bedrijvenpand voor de vragen en bestellingen. Heeft u als cateraar interesse in het dagelijks aanbieden van vers gebak? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Hieronder vind je enkele van onze populaire taarten.

Slagroomtaart

De meest bekende en meest bestelde taart in Nederland is de slagroomtaart. De moeder der taarten! Bij elke verjaardag, feest of andere gelegenheid is er wel een slagroomtaart te bekennen. Rijkelijk gevuld met vers geslagen banketbakkersroom op een bodem van zachte wener cake. De taarten worden afgemaakt door een vrolijke versiering van vruchtjes, toefjes en chocolade. Slagroomtaarten vallen bij kinderen altijd in goede smaak. Bestel een slagroomtaart en geeft hem een persoonlijk tintje door er een persoonlijke boodschap op te doen.

 

Mokka

Om je vingers bij af te likken. Een supertaart voor bij de koffie. De uitzinnige smaak van mokka doet menig vrienden, familie of collega’s watertanden. Alle mokka-taarten worden vers bereid door de beste bakkers van Nederland. Ze zijn rijkelijk gevuld met mokka slagroom en belegd met smakelijke toefjes en chocolaatjes. Een mokkataart bestellen samen met een kaartje of logo/ foto is geen enkel probleem.

 

Vruchtengebak

De vruchtentaarten worden alle ambachtelijk bereid door de beste Nederlandse bakkers. Bomvol met de lekkerste verse vruchten. Afgewerkt met de lekkerste geslagen room. Ook op de vruchtentaarten kunt u een persoonlijke boodschap, foto of logo zetten. Wacht dus niet langer en bestel een heerlijk verse vruchten taart!

 

Speciale feestelijke taarten

Iets speciaals te vieren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Of het nu gaat om een geboorte van een jongen of een meisje, voor moederdag, voor je geliefde of valentijn, een familielid wordt 50 jaar of om iemand te bedanken. Met één van de onderstaande speciale gelegenheden taarten maakt u zeker een goede beurt. Bestel de taart met een persoonlijke boodschap, foto of logo.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.