tiktook kinderfeestje

Bijzondere Kinderfeestjes

Is je kind binnenkort jarig? Denk dan eens een bijzonder kinderfeestje. In plaats van naar de bioscoop of patat eten bij McDonald’s zijn er heel veel bijzondere kinderfeestjes te bedenken.

 

Online Kinderfeestje

Tijdens de Corona tijd zijn er heel veel nieuwe producten ontstaan, ook bij kinderfeestjes! Een online kinderfeestje is niet alleen handig als je onverhoopt in lockdown raakt; het is ook ideaal als je kind heel veel buitenlandse vakantievriendjes heeft. Tijdens een online kinderfeestje loggen alle kinderen in via zoom. De host (vaak een DJ) draait leuke muziek en laat de kinderen leuke spelletjes spelen. Natuurlijk wordt er lang zal ze leven gezongen voor de jarige! Boek bijvoorbeeld het Online Kinderfeestje van Blijwin.

 

TikTok Kinderfeestje

Houdt je zoon of dochter van TikTok? Dan is een TikTok kinderfeestje een goed idee! Draai veel TikTok muziek, stuur de kinderen op pad met een TikTok speurtocht (en TikTok opdrachten) en je kind heeft het kinderfeestje van zijn/haar leven! Vergeet niet om het logo van TikTok vaak te printen en je kamer er vol mee te hangen.

 

Oud-Hollandse spelletjes

Tegenwoordig worden er zulke bijzondere kinderfeestjes georganiseerd dat een ‘normaal’ kinderfeestje van vroeger ook weer bijzonder is! Nodig de kinderen thuis uit en speel wat Oud Hollandse spelletjes:

 

Koekhappen

Span een lijn, Snijd ontbijtkoek en rijg ze aan de lijn! De kinderen moeten zo snel mogelijk een volledige plak ontbijtkoek eten zonder hun handen te gebruiken.

 

Spijkerpoepen

Zet een fles neer, maak voor ieder kind een koord met daaraan een spijker en knoop deze om hun middel. De kinderen moeten zo snel mogelijk de spijker in de fles zien te krijgen (zonder hun handen te gebruiken).

 

Ga op zoek naar je eigen bijzondere kinderfeestje herinneringen

Ga eens door je foto’s (en filmpjes?) van vroeger en kijk naar je eigen bijzondere herinneringen aan kinderfeestjes!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.